E-mail: sales@gidi-chain.com

Roller Chain Birleşmesi Uygulaması

2021-11-30 13:59:56

Bir çeşit ortak araç olarak görülür. Roller zinciri de kendi bağlantıdır. Basit yapımım var. Roller zinciri birleştirdiğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz ve ikisini birleştirmeniz gerekmiyor.

Roller zincir bağlantısı yüksek sıcaklık, ıslak ve sert şartları ile çevre için kullanabilir. Yüksek hızlı ve güçlü etkiler yükü olan olay için uygun değil. Roller zinciri bağlantısı mükemmel simrik ve koruma şartları ile çalışmalı.

Ortak zincir bağlantısı iki roler zinciri bağlantısı, tek sırada roler zinciri bağlantısı, diş şeklinde zincir bağlantısı, nilon zinciri bağlantısı. Ölçüsü sıkıştır ve ağırlığı hafif. Ama rooler zinciri birleşmesi için yüksek ihtiyacı yok.

Gerçekten konuşurken, genellikle uzun hizmet hayatında. Çeşitli dondurulmuş yiyecek ve dehidratlı sebzeler için üretim hattı ekipmanları çiftsiz çelik zinciri ile taşımalı. Roller zincirleri evi, endüstriyel ve tarım makinelerine geniş uygulanır, konveyer, çizim makinesi, yazdırma makinesi, otomobil, motosiklet ve bisiklet içeriyor.


GIDI CHAIN LIMITED supply lots of roller chainconveyor chainLeaf Chain, welded chainforged chainPalm Oil Mill ChainHoisting Chain,Mine and Metallurgy Chain, etc. totaling over 3000 varieties. and 90% of chains are exported to worldwide, Which mainly export to Southeast Asia, European, North America, South America. Chains are welcomed by customers with the excellent quality. Our company owns more than 100 sets of advanced and professional manufacturing equipment, Perfect and rigorous QC system is implemented in every process from material purchasing to finished products packaging. Also, we have passed the ISO9001: 2015 Quality Management System Certification.


More Detail : www.gidi-chain.com